Nous plans, de nou (les mateixes estratègies).

29 oct.

Les casualitats son així, i no, es busquen.

Fa temps -prou- començava a provar de compartir allò que faig al voltant del pa amb tallers, al 5 Café Bar, un dels espais on em trobe més còmode al barri. Tot varen ser facilitats per part de Juanvi, encara que la cosa va durar poc per la meua disponibilitat de temps aleshores i els ritmes propis del 5.

La questió és que, passats mesos d’aquells tallers, un dels assistents, Paco, em va contactar per proposarme fer pa a la tenda de productes locals i a l’engròs que planificaven al barri, ell i Kiko. Inicialment plantejada com una col·laboració a temps molt parcial, la evolució de les coses m’ha portat a formar part d’un projecte senzill en les formes alhora que ple de càrrega: una tenda de barri amb reaprofitament dels productes, el·laboració de menjars i forn de pa orgànic i artesà amb massa mare. El projecte començarà amb els mitjans de que dieposem hui, i al meu pareixer te els fonaments necessaris per evolucionar de manera que potèncie la relació justa productor-consumidor, el consum proper i l’alimentació saludable.

Tocant al pa, el farem integrament amb farines de producció ecològica, respectant els temps de fermentació natural amb massa mare i amb la màxima honestedat respecte a l’orige, qualitat i cost dels ingredients i processos. Fins ara he estat molt lliure de planificar la producció de pa amb els meus criteris (ja em conegueu…) i no crec que això camvie.

 

INGREDIENTSSonant: No obeir, Mishima.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: