Farines noves, 80% hidratació.

12 des.

Provant farines de Roca.

Imagen

FÒRMULA:

  • 1000 gr farina gran força.
  • 1000 gr farina T80
  • 400 gr farina molta a la pedra
  • 400 gr massa mare
  • 1880 gr aigua (80%)
  • 53 gr sal.

PROCEDIMENT:

  1. Mescla i amasat lleuger.
  2. Repós 30 min.
  3. Fermentació Tª ambient (20ºC) 4h amb estirats cada 40 min aprox.
  4. Fermentació bloc 20h refrigerat
  5. Divisió i format en 4 batards
  6. Fermentació a Tª ambient (20ºC) 3h i 30min
  7. Forn: 20min al maxim amb vapor, 35 min a 200ºC

Sonant: Emma Get Wild – Beat Box Connection

Anuncis

Una resposta to “Farines noves, 80% hidratació.”

  1. Roser 06/01/2013 a 10:13 PM #

    Quin bon resultat ens ha donat la farina Roca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: