Focaccia per variar…

27 ag.

Avuí unes focaccies segons el procés que m’explicà Rocío, gracietes!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FÒRMULA:

  • 500 gr farina blat força.
  • 400 gr aigua.
  • 10 gr rent fresc.
  • 10 gr sal.

PROCEDIMENT:

  1. Mescla.
  2. Repós 20 h nevera.
  3. Atemperat 20 min.
  4. 2 plecs (cada 30 min).
  5. Divisió, extensió i untat amb olis (herbes/sumac).
  6. Repós 30 min.
  7. Forn:  precalentat a 200ºC. Fornejar 35 min.

Sonant: La Habitación Roja – Nuevos Tiempos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: