100% sèmola de blat dur.

4 juny

Prova amb sèmola fina de blat dur, desde la MM fins la masa, tot sèmola fina.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FÒRMULA:

  •  155 gr masa mare de blat dur al 70% d’hidratació (25%).
  • 615 gr farina blat força.
  • 430 gr aigua (70% hidr.)
  • 13 gr sal.

PROCEDIMENT:

  1. Mescla (6:40).
  2. Repós 20 min.
  3. 3 Amassats curts (7:00-7:30).
  4. Fermentació primaria de 7,5 hores, retardada a nevera.
  5. Format en batard (15:00)
  6. Segona fermentació de 4 hores.
  7. Forn:  precalentat al màxim, 20 minuts amb vapor + 40 minuts sense vapor i forn a 200ºC (19:00).

MM refrescada amb sèmola fina de blat dur.

Sonant: Metronomy – The Bay

Anuncis

Una resposta to “100% sèmola de blat dur.”

  1. Roser 14/06/2012 a 9:16 PM #

    El pa de sèmola té un gust molt especial, m´agrada tastar-lo de tant en tant

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: